Stort tack!

Släktforskardagarna 2019 är över och förhoppningsvis har du lika många härliga minnen och intryck att smälta som vi. Det finns naturligtvis mycket att sammanfatta, utvärdera, minnas, njuta av, lära och utveckla, men just nu vill vi mest passa på att tacka alla fantastiska besökare, alla utställare, sponsorer, föreläsare och inte minst alla våra funktionärer som ställt upp på långa pass i Släktforskningens tjänst. Vi återkommer längre fram med mer fakta om evenemanget i siffror.

Ett alldeles särskilt tack också till Sveriges Släktforskarförbund som förenar oss och driver släktforskningen i Sverige framåt på bred front. De har redan hunnit göra en snabb sammanfattning av dagarna på rötter, du kan läsa den här.

Stort tack för att ni besökte Borås och varmt välkomna åter.

Med varm hand lämnar vi över till Skövde som arrangerar Släktforskardagarna 2020, kolla in deras webbplats på sfd2020.se och boka datumen redan idag.

Släktforskardagarna 2019 Borås arrangeras av Borås Släktforskare i samarbete med Sveriges Släktforskarförbund och värdstaden Borås. Kontakt: admin@sfd2019.se.